manchester city drakt barn Hva er den lengste

manchester city drakt barn Hva er den lengste fotballkampen i historien?
Den lengste fotballkampen i registrert historie var oppgjøret mellom de engelske klubbene Stockport County og Doncaster Roversat Edgeley Park 30. mars 1946.

Kampens varighet var bemerkelsesverdige tre timer og 23 minutter, og verdensrekorden har stått i over et halvt århundre.

Det var en reprise av divisjon tre North Cup, etter at den første kampen endte 2-2, og som det skulle vise seg, kunne 203 minutter til ikke gi en seier.

Nok en gang uavgjort, 2-2 etter 90 minutter, gikk kampen mellom Stockport og Doncaster deretter i ekstraomgang, men 30 minutter til var utilstrekkelig, og de to lagene klarte ikke å score i den tidsperioden.

Før straffesparkkonkurranser ble rullet ut manchester city klær barn over hele spillet, inkluderte noen av metodene som ble brukt for å avgjøre vinneren av en kamp etter en 120-minutters dødsituasjon, å kaste en mynt og, som i dette tilfellet, "spill for å vinne".